måndag...

I dag ska jag å älskling gå på bio :)
Så jävla skönt å komma iväg en stund, det är sånt man behöver för att orka .
Mathias syster Nathalie kommer hit och har Fanny under tiden....det är så skönt att det finns folk man kan be om barnvakt.
Vi ska gå på The happening :) jag hoppas att det inte är mycket folk för vi har planer ;P
Nu ska jag plocka undan alla leksaker som Fanny släpat fram och så lär hon ha lite gröt för det är ju snart läggdags för min lilla sessa.

PUSS på er <3

sötast <3


I dag jobbar älsklingen så jag passade på att städa......skit tråkigt men så jävla skönt nu när det är klart :D
Mathias kom hem på lunchen med en blomma till mig, han är så jävla underbar och tidigare på förmidagen skickade han ett jätte gulligt sms.......det är sånt som värmer i hjärtat!! älskar han så jävla mycket!!
sitter nu här och försöker komma på vad fan man ska laga för mat men jag har verkligen idé torka.
Nu jävlar ska jag inte äta nå gott under veckorna å  endast en dag på helgen för nu ska fan kilona bort har fått nog av mig själv nu!!!
självklart lär jag röra på mig oxå!!
nu fan är det nått som stinker misstänker starkt att det är Fannys blöja som behöver bytas ha ha ;P



ska även slänga mig i duschen känner mig jävligt ofräsh *eller hur det nu stavas* efter städningen........


tänk vad mamma och pappa älskar dig gumman du är resultatet av våran kärlek <3


jag me min lilla älsklingsbrud<3



I dag har vi först varit på stan sen for vi vidare till citygross med svärföräldrarna mina, Handla för nästan en femhundring men ändå tyckte jag att det knappt vart nå varor.....
ska snart kasta skitungen i säng :) för jag å älskling ska mysa med lite ost och kex.
Nu är det bara en vecka kvar sen har mathias semester fan va skönt!!!
Måste väl som sagt själv börja jobba snart men det orkar jag inte tänka på nu ha ha!!
Fan i natt vart det inte mycket sömn....vi såg på film till halvtre nästan sen la vi oss, en timme senare vaknar Fanny, hon vägrar somna om jag försökte med välling men inget hjälpte *suck* hon bara skrek och skrek!!!
När klockan närmar sig sex på morgon sluter hon äntligen sina små blå ögon, sen sov hon till halv tio.
Jag hoppas att hon sover bättre i dag!!

nu ska jag försöka få lite kväller........

fredag

Jaha i dag har man varit på stan å kutat, fick ju pengar idag så då måste man ju schoppa lite :P
Hittade skitsnygga skor till min lilla brud, köppte även lite nya blommor till uteplatsen....
När vi var på stan såg jag att kalle baah ska spela på etage i juli fan va grymt dom är ju asbra.....får se om jag ska dit är ju jävligt sugen.
Har nyss färgat håret mörkt, vart så drygt att hålla på och bleka det hela tiden så fort det vart mörk utväxt, det sliter ju som fan på håret visst jag trivdes skit bra som blond men jag vill ju inte bränna av allt hår!!
Och jag vart faktiskt mer nöjd än vad jag först trott som mörkhårig igen då......
Ser att klockan redan är elva på kvällen så snart är det sova som gäller.
Så jävla skönt för Fanny har sovit hela kvällen var längsen hon gjorde det.

nu ska jag krama min älskling ;P för han är det underbaraste som finns <3

fortfarande sjuk :(

Jag bestämde mig för å vara inne i dag och vila så man blir frisk nån jävla gång, inge kul det här *suck*.
satt å kolla på på bilddagboken på bilder som en tjej där lagt ut, hon hade varit så duktig å lagat massa god mat åt sin söta pojk........hon fick mig inspirerad så nu har jag oxå lagat massor av mat till Fanny det vart dillkött och ris, spagetti med köttfärssås, kyckling å pasta,och fisk me potatis så nu ska nog skruttan klara sig ett tag :D
Tänkte försöka få me Millis på stan nån dag så man kan shoppa å äta nå gott kanske men får se om hon har tid med mig eller inte ha ha......
Fick sms av en polare i dag hon får komma hem från behandlingen i dag...... å jag hoppas gumman att ni fixar det här nu så du får hem din lilla pojk nångång......du måste komma ihåg att han är viktigaste jag sänder all mina tankar till dig gumman<3 SAKNAR DIG......
Jag måste komma ihåg att fixa ny brandvarnare....min största fasa är ju att det ska börja brinna........å häromdagen skulle min älskling koka en napp som han glömde bort så han gick å la sig efeter en stund kände jag nån lukt så vi gick upp det visade sig att hela lägenheten va rökfylld å så luktade det verkligen skunk det var nappen som var totalt sönderbränd, det kunde slutat riktigt illa vågar knappt tänka på det!! Iallafall kom jag å tänka på att larmet aldrig gick i gång bytte ju batterier nyss så det måste va något fel på det.... SÅ DET VIKTIGASTE JUST NU ÄR NY BRANDVARNARE!!!

ne nu ska jag gö nått vettigt ha ah ;P

så jädrans kul å se dig söta syster :D

                                              

bjöd min far å mina systrar på sån här :D

                                                                              

nu har moa åkt hem.....

sitter här och har så jädrans tråkigt å man mår ju fortfarande piss av den här jädrans förkylningen!!
fanny sitter på golvet å roar sig själv hon leker med sina skor :D
Pappa, petra och Isa va nyss här, dom hämtade Moa.....så jädrans skoj å se Isa har ju inte träffat henne sen fanny typ va 6.5 månader.....hon e ju mitt i tonnåren (13 år) så hon har väl bara tid med sig själv ha ha ;D
Var ju meningen att dom skulle komma vid fyra men dom va här redan  tjugo över två men så är det jämt med min far ha ha säger man en tid dyker han upp flera timmar före ;P
Mathias är hos sin mor å far och målar så han ser man ju inte än på ett tag................men jag börjar bli van......
Lillbruden e ju oxå krasslig fortfarand men det märks mest på kvällen......
Tänkte sysselsätta mig med nått så tråkigt som å diska men upptäckte att det inte fanns nå diskmedel så jag slapp ha ha......så nu kan då inte älsklingen klaga på att jag inte gjort det, för jag kunde ju inte ;P

ZOMBI......

känner mig lite förlamad eller nått ha ha näsan bara rinner å smällande huvudvärk (eftersom ja äter varan ska jag inte äta värktabletter) i natt har min lillbrud sovit bra bara vaknat nångång, nässprayen måsta ha hjälpt :)
ska kasta mig i duschen nu, sen göra mig å fanny i ordning för vid elva ska vi rulla ner på stan å möta Mathias han ska hjälpa mig på bussen ( fan jag hatar verkligen å åka buss själv!!!) ska ju till pappa i rättvik.

varför sa du inget???? jag hoppas du inte gjort nått du kommer ångra för evigt att du bara lyssnat på alla andra.....

krasslig....

i dag mår man inte så bra har ont i huvudet å halsen pluss att jag är så jävla trött.
Fanny vaknade hela tiden i natt hon fick sån panik å bara skrek, hon fick inge luft eftersom hon är så snorig.
Min underbara älskling gick iallafall upp med henne i morse (så nu har jag fått legat två morgonar på kort tid det är jag ju inte bortskämd med ha ha )så jag fick vila.
Mathias börjar ju fyra till nio så jag blir ju själv med henne på kvällen........tänker vara inne hela dagen å hoppas på att man är bättre till i morgon, för då ska ju jag och fanny åka till rättvik för att hälsa på morfar och Moa.
sen så följer ju Moa med oss hem för hon ska sova hos oss :)
ne nu måste jag slå av datorn för det är kolsvart ute så snart blir det nog oväder å jag som hatar åska............

<3<3<3

åååååååå så drygt!!!!!!!!!

Fan ja börjar känna mig  dålig, har ont i halsen är  förkyld å fryser som fan.......plus att man är trött som ja vet inte vad.
Fanny har ju varit så jädrans krånglig nu några nätter ( hon e oxå jätte snuvig) å mathias tycker visst det är viktigare å hjälpa andra än sin egen familj....... va fan jag trodde det va Fanny å jag som kom i första hand eller??? hade ju faktiskt varit skönt om han varit hemma nu så man fått vila lite  men men det är som det är.
Syster petra fyller ju 20 i dag så GRATTIS älskade syster :D vi var dit på förmiddagen med presenter  ja och fika så klart, men det vart en snabbis bara för jag orkar ju inte nu när man är dålig.
ska plocka fram mat strax för det blir ju å äta själv i dag..................... eftersom älskling är på annat håll..........


  shit va jag fryser.......

Gladmidsommar på er alla!!!!


Midsommar....

Jaha i dag var det midsommar då vädret passar ju utmärkt till den tradionella midsommaren, grådassigt haha.
Blir väl å åka till svärföräldrarna för vi visste ju inte va vi skulle hitta på....allt hade varit mycket enklare om man haft bil för då kunde man ju åkt vart som helst :P
Tänkte ju först om vi skulle festa men den här stan blir ju stendöd på midsommar allt är ju stänkt och alla drar ju härifrån.....ska snart gå ut en liten stund tänkte försöka hitta blommor å knyta Fannys första blomsterkrans :D måste bara vänta tills det slutar regna............
i morgon blir det lugnt med mys pys sen på söndag fyller syrran tjugo så man lär väl dit å fira na :D och på måndag morgon vid 8 ska jag se efter Lina syrrans pojkväns lilltös..... å på tisdag åker jag till rättvik och hälsar på pappa sen följer syster Moa med hem å sover kvar hos oss.
Nu är det typ bara två veckor kvar sen har älskling semester jippi :D
Å en annan lär väl snart börja jobba lite smått ser jag INTE fram emot ha ha så skönt å va hemma å njuta av min goa lilla Fanny!! VIsst kan det va skönt å komma ut å jobba lite oxå men man har ju blivit lite hemmatam ha ha...
Ne nu ska jag sminka mig så man blir människa...


GLAD MIDSOMMAR

öööööööö.....

SHIT va seg jag va i dag man är ju så jädrans trött fanny vaknade typ före sex å vägrade somna om.
Nu är klockan elva så det är väl dags å försöka få nått i magen, men jag tycker det är så jävla svårt att äta på morgonen allt bara växer i käften .
I dag var det grått å trist ute man får ju ingen ennergi när det är så, man blir bara trött å orkar ingenting!!
Skulle ju behövts städas men som sagt jag orkar fan inte.
Funderar på om man skulle käka taccos när älskling slutar jobbet var jävligt länge sen nu,man är ju så JÄVLA trött på denna mathistoria varje dag *suck*  tänk om nån kunde laga mat åt mig så man slapp tänka på skiten.

Ne frukost va det!!

jaha tisdag i dag då da........

Tror mitt problem löser sig fast inte helt som jag vill men hon är ju omöjlig kan inte bjuda till det minsta!!
I dag har jag varit på stan å letat efter en klänning, men jag hann inte titta så länge :( jag känner ju mig så kissnödig hela tiden å fast jag går på toa kommer det typ inget skitjobbigt.......kan ju inte gå nånstans utan att det trycker på :(
jag vet att nått är fel men jag vill inte kolla mig, hatar läkare :( å så är jag livrädd att det skulle va nått alvarligt!!
Gjorde pizza nyss men den vart bränd FAN va sur jag vart!!
ska snart hoppa isäng (min bror sover här i natt oxå)
funderar å hälsa på min far på tisdag jag åker heldre då än när alla är där för det blir så jävla stimmigt !!

pöss på er!!!!

älskar er <3

                                                                                          
                                                    
                                                                                             

FAAAAN!!!!!!!!

jag blir så jävla trött på att man alltid ska va snäll å ställa upp på alla...............det är sällan man får nått tillbaka!!!
varför ska hon va som hon är??? å ja jag vet att hon själv inte inser det men jag blir så jävla trött på allt.
självklart så vet jag men det ska väl inte bara va på deras villkor eller???
AAAAAGGGGGHHHHH....... *suck* å hur jag än kommer göra så blir det fel.....
ne nu orkar jag inte tänka på skiten nå mer det hinner jag sen.
Nu ska jag natta min lilla sessa sen ska jag få mathias att göra sina sysslor......längtar tills han är klar ;D
Ska även svulla i mig lite chips he he å du maddis dom va supergoda ;P
älskar min mathias utan han skulle jag aldrig orka!! finns ingen som fått mig å må så bra som han!!!!!  Han å fanny e det underbaraste som finns det är dom jag lever för <3

ööööööhhhhhh.....

I dag har det inte hänt mycket bara varit inne å slappat,millis å eski va förbi en snabbis med en skiva.
Å älskling jobbar ända till nio *suck* tycker det e så tråkigt när han jobbar kväll :(
Nu i veckan kommer min *galna* mormor på besök ha ha, det är första gången hon ska träffa Fanny....och så tror ja pappa å moa oxå dyker upp någon dag men vi fårvälase nu ska jag mata mitt lilla monster sen är det bums i säng för henne.

skum e skoj



I dag har det ju varit skitväder så jag å fanny passa på å bada sen vart det massa myspys :D

Bläääääää...

Vad tråkigt väder det är i dag!!! jag är så jävla rastlös men jag vet inte vad jag ska göra, mathias jobbar...ja alla jobbar eller festar.........boorrriiiinggg...
I dag fyller jennie 25 så grattis gumman jag vet att det inte är kul för dig men jag tänker på dig å hoppas att allt blir bra å att du får hem Kian :)
Och igår fyllde sussi 24 så ett stort GRATTIS till dig oxå bruden :D!!!!!

min söta syster!!!


studenten!!!

Jaha då har skitungen tagit studenten :) fattar inte att du blivit så stor syster min..........
Dagen har varit jätte bra,först va vi upp till skolan å kolla när hon sprang ut.....min söta syster sprang runt å grät så självklart började en annan tjuta, jag har blivit så jävla känslig sen fanny kom gråter för minsta lilla ;P
hon va så fin, min syster ÄLSKAR DIG!!!
efter vi grattat kramats å hängt saker runt hennes hals for vi vidare ner på stan för att invänta studenterna, men dom kom aldrig så vi bestämde oss för att åka hem å fixa till allt tills hon kom.
När vi är på väg till bilen möter vi massa studenter det visar sig att dom har bytt ställe....... det är inte på torget längre ha ha kul om nån kunde upplyst oss om det då :P
Hemma hos millis passa min far å fanny på å sova en stund men dom hann nog bara stänga ögonlocken för sen kom petra så vi skyndade oss upp till sara ( det va där vi skulle äta) för å ta emot henne.
När hon kom gapa hon för fullt å sjöng å så där( som då alla studenter gör he he ) sen bröt hon ihop totalt( av lycka)
hon grät å grät å grät..... hon ville inte öppna presenter för då började hon bara gråta hon va så glad att vi alla va där och över allt hon fick.
Jag hoppas att du haft en bra dag petra och att vi alla älskar dig....hoppas du har kul ikväll oxå, å inte blir allt för full *asg*
själv ska jag bara ta det lugnt å mysa!!
älsklingen jobbar kväll så han kommer hem vid nio :( vill va hos han nu.....
Plus att han jobbar delade turer hela helgen, inge kul tycker jag :(

nu ska jag städa undan allt min lilla prinsessa släpat fram :P

då var dom klara :D


maaat......

ska börja med maten nu för syster min kommer hit å äter snart :) sen när älsklingen kommer hem drar ja å syster ner på stan å fixar det sista som ska handlas till petras student.....
Efter det åker vi hem till millis  och slänger ihop smörgåstårttorna
bye bye


våran underbara lilla prinsessa älskar dig så mycket pussar mamma och pappa


jaha.......

Jaaa då var denna stora dag över då :D lillpluttan är nu hela ett år stora damen ju .
Dagen har varit jätte bra den vart lugnare än jag trott mycket paket, folk å fika............ mycket trevligt.
Fanny sov en stund på eftermiddagen helt otroligt att hon kunde sova när det va så mycket folk å tjatter, men så jävla skönt att det kan va livat å hon ändå sover.
kul me så mycket fika å paket tyckte hon men fotöljen var nog favoriten hon sitter i den nästan hela tiden!!
Så fort vi får råd ska vi köpa en till, så klart hon ska ha två .
i dag när posten kom vart jag skitglad för fonden som jag sökt va med......jag fick 2500 kr det var mer än jag trott :)
nu ska jag mysa lite med min underbara älskling, för i morgon är det dags för nya tag ska ju göra två smörgåstårtor......

natti natt å tack alla för en mysig dag :D

så trött.......

I dag har det vartit nått hela tiden, i morse var jag å min far ute  och handla till petras studentårta sen när jag kom hem har jag fixat med tårtor, fika, tvätt, blåst balonger så jag fan vart blå i fejan samtidigt har man ju ett litet yrväder runt fossingarna ha ha hon är både högt och lågt hittar på bus hela tiden .
Nu är klockan åtta på kvällen och jag har inte ätit nått på hela dagen har liksom inte funnits tid till det..........
Strax ska jag bleka  håret eller utväxten snarare sen ska jag vispa vaniljvisp till jordgubbarna, dammsuga måste jag oxå hinna med så klart........när jag är klar med allt ( om jag nångång blir det kommer ju på någott nytt som ska göras hela tiden *suck* ) då ska jag försöka få i mig lite käk det blir köttbullar på burk och sanbbmakaroner *längtar*.
Kom ju på i dag att jag ska ju köpa blommbukett från hela familjen( till petras student) på torsdag å champagne så klart.
älskling ska till sin mor och tapetsera på torsdag men han får fan pallra sig hem till fyra om jag ska hinna göra två smörgåstårtor.............
Ja just ja mathias hade ju 10 dagar att ta ut nu i sommar men i dag sa chefen att det bara var två.......... jag menar har hon sagt en sak får hon väl för fan stå för det eller!!!!!!!!
neeee nu måste jag gö nått puss på er :D


shit vad stressad jag känner mig...

I dag har jag fanny och christoffer lullat runt på stan, syster tar ju studenten på fredag så idag var det mösspåtagningen.
Tänk va stor hon blivit lilla Petra, minns när hon tultade omkring i blöjor och nu är hon helt plötsigt 20 bast.
Ja det där med tiden är nått jag inte riktigt förstår mig på...... hahahaha ;P
Ja nu sover skrutten så jag ska strax börja med den sista delen till tårtbottnen, sen i morgon ska jag följa med min far å handla till petras smörgåstårta känns inte som jag har tid riktigt men vad gör man, ska ju själv göra fannys tårta i morgon å fixa fika,  blåsa ballonger, dammsuga tvätta, Mathias slutar två i morgon så då får man i allafall lite hjälp.
Sen på onsdag då är det fullt upp hela dagen för då är det ju kalas  :) fattar inte att min lilla skrutt fyller ett år,tänk va stor hon blivit vad mycket hon har utvecklats på denna korta  tid å alla saker hon lärt sig :)
på torsdag vet jag inte om det kommer mer folk för å fira fanny vi får väl se är ju meningen att älskling ska tappetsera åt sin mor men jag tycker fan att han ska va hemma om det kommer folk fanny fyller bara ett en gång........på kvällen när fanny sover ska jag till mina systrar å hjälpa till (eller det blir väl jag som gör den å dom ser på) å  fixa den smarriga smörgåstårtan............. sen på fredag är det då studenten tänkte först vara med å dricka men älskling jobbar delad tur hela helgen, och jag orkar verkligen inte va själv med fanny när jag är bakis för jag blir så JÄVLA dålig........

ne dags å sätta lite fart!!

städat å klart :)

Fy fan vad jag har städat i dag har slitit många timmar nuplus att det  nästan tog hela dagen innan jag fick ork att ta tag i det  å för den delen, hade ju ingen större lust!!
Men nu är det gjort, jag torkade även fönstrena i både sovrummet och köket ............ det har jag aldrig gjort i den här lägenheten ha ha och jag har ändå bott här snart tre år :P
Tänkte slänga i hop en mostallrik med korv  för att sedan klämma i mig lite chips å choklad ska bli smaskens.
Nu kommer älskling upp( han har lagt fanny)  för att säga att han glömde köpa mos gggrrr.... på han.......nu måste han iväg igen då.........ÅÅÅ jag som är så jädrans hungrig har ju inte ätit på hela dagen men men det är som det är.....
Nu sover då pluttan skönt tycker jag, man måste få va ifred en stund!!!
Neee nu måste jag ta tag i disken kan ju inte sitta här hela tiden he he ;P

AAAAAAAaaaaaaaaaggghhhh.........

Känns som om lufen gått ur mig totalt, klockan är fyra och jag sitter fortfarande i trosor,linne å rufsigt hår!!
Bara tre dagar kvar tills Fanny fyller ett och det är så mycket jag ska hinna med innan; vet fan inte var jag ska börja.
Jag ska hinna storstäda( och det är ju inte så lätt när man har en liten busunge runt fötterna) jag har ju ingen nytta av Mathias heller för han jobbar både måndag,tisdag och onsdag då (Fanny fyller)och så ska jag hinna tvätta,handla födelsedagskort,fixa sista sakerna till tårtan och fika så klart och på tisdag kväll måste jag  göra tårtan(har inte gjort klart tårtbotten så det måste jag oxå,men kan inte det just nu eftersom sockret tog slut i går och jag orkar verkligen inte gå och handla...........BLÄÄÄÄ känner inte för att göra nånting vill bara dra nått gammalt över mig!!!!
Sen på fredag tar syster petra studenten så då blir det fullrulle hela dagen.
det är ju som sagt mycket nu i juni: morsan fyller mina systrar isa och petra fyller, fanny fyller....... petra tar studenten plus att jag har några polare som fyller år  går ju åt en del pengar !!
Vi har ju så stor släkt både jag å mathias, tillsammans har vi elva syskon det är Helena(hon har sambo en flicka som heter Emma och en lite på väg) sen är det Madeleine, Nathalie,Micke,Markus,Camilla(hon har kille som har en liten flicka) ,Isa,Moa, Petra (har pojkvän),Robin och Niklas plus mina föräldrar och hans föräldrar det blir många födelsedagar  kan jag lova...............
Nu måste jag nog ge Fanny lite mat hon börjar nog bli hungrig.
Fick sova ända till tolv i dag det har jag nog inte gjort på ett år, det var så jävla skönt!!!
Tror Mathias bara gått upp med fanny på morgonen några få gånger, men nu har jag sagt att när han är ledig typ på helgen så får vi sova en varsin dag tycker det är lite mer rättvist, för varför ska bara han få sova??

är lite lack på min älskling just nu men jag älskar han ändå!!!

förlossningen

jaaaa i dag är det ett år sen nästan precis som man var mitt i förlossningen.
Jag hade ju en så lång å jobbig förlossning den började redan på fredag natt, jag vaknade vid 2-3 tiden av att jag hade så ont då gick jag upp och började läsa om att föda barn....... efter en stund började jag blöda jätte lite å enligt boken va det ett av teckena att den lilla var på väg.
Jag smög in till mathias för att berättade, han sa väl typ bara jaha sen la han sig igen, trevlig karl man har men han är alltid omöjlig när han är trött och vill sova.
Själv hade jag så jävla ont så jag lade mig på soffan det var bara det att  VARJE gång jag fick en värk fick ja lov att ställa mig upp, gjorde för ont å ligga.
På lördag morgon ringde vi till familjen och berättade att nu är bebisen på väg, sen var det bara å uthärda värkarna och kolla hur lång tid det var mellan varje, det var ca 7-8 minuter och man får ju inte åka till förlossningen innan man har 2 till tre minuter mellan varje värk.
Mathias ringde förlossningen flera gånger men jag fick inte komma upp, så det var bara att bita ihop men det gjorde ju så JÄVLA ont , sova var det inte tal om eftersom jag måste stå när värkarna kom.
Mathias syster Helena lilla Emma och Anders kom upp en stund å kollade på den plågade lilla jag.
På eftermiddagen fick mathias lov att åka iväg en sväng så syster Millis kom hit å passade mig, hon hade jätte kul när jag hade ont, hon höll på och fottade mig mitt i värkarna för att sedan skicka bilderna till massa folk.
Sen mot kvällningen bestämde jag mig för att gå till affären, ska ju vara bra att gå mycket när bebisen är på väg för då ska förlossningen gå fortare(men inte i mitt fall ha ha).
Men fy fan vilken tid det tog, man fick ju lov å stanna hela tiden och arbeta sig igenom en värk, väl hemma igen åt jag nån pasta med räkor som jag köppt på affären( den va jätte god fast det tycker jag inte nu längre).
Jaha så var det kväll igen, måste ju försöka sova men det gick ju inte, och när natten kom smygandes och Mathias lade sig för att sova vart värkarna ännu jobbigare, för man kände sig så liten å ensam plus att man inta hade en aning om hur förlossningen skulle forsätta.
På morgonen stod jag inte ut längre så då åkte vi äntligen in, barnmorskan där trodde inte att jag öppnat mig nånting men när hon känt efter visade det sig att jag va öppen hela 5 cm jiiihhhaaa halvägs, så då fick vi ett rum och vart inskrivna (sen sa vi att vi skulle gå en sväng men igentligen sjutsade Madeleine oss hem för att hämta våran väska med alla saker som vi packat till förlossningen).
När vi kom tillbaka fick vi prata med en kvinlig läkare och eftersom jag inte sovit på så länge ville hon stanna förlossningen och ge mig nått att sova på och sen sätta igång mig igen nästa dag( det ville ju inte jag för ja ville ju ha min bebis men läkaren bestämde att så blir det).
Fick då ett jätte trångt  varmt rum med två sängar, fick en spruta och några piller som skulle stanna förlossningen.            
Men inget hände värkarna bara fortsatte så efter ett par timmar gick vi ut till barnmorskan som då bestämde att vi skulle fortsätta förlossningen istället( tyckte jag va bra ville ju ha den överstökad) dom tog hål på hinnan så vattnet gick, sen fortsatte det hela med många timmar av värkar, lustgas och mycket gående mellan vårat rum å toaletten.Jag och mathias vart lite osams en stund men allt var ett missförstånd vi var ju så trötta och stressade båda två :)

Efter ett tag stod det still och jag öppnade mig inget mer dom gav mig värkstimmulerande dropp som dom höll på och krångla  med, för hjärtljuden gick hela tiden ner på den lilla och då fick dom stänga av det men då slutade istället värkarna så dom satte igång det igen på det viset såg det ut en lång stund framöver.
Till sist så var värkarna så kraftiga ( det gjorde så innihelvete ont) att jag bad om ryggbedövning som jag inte skulle använda mig av hade jag bestämt innan, Men jag kan lova det var det bästa jag gjort värkarna försvann nästan helt och man kunde vila ett par timmar så jävla skönt kan jag lova.
När klockan var ett började krystvärkarna komma och då kom smärtan smygande tillbaka, jag har  vaga minnen av att när vi gick till toa kom ett nytt par som va i början av sin förlossning och jag stod hängandes i den där gå stolen dom har och bara vråla av  smärta (jag lät some en  brunstig tjur eller nått ha ha) stackars männinskor dom måste blivit livrädda när dom såg mig och fick se vad dom själv hade att vänta sig .dom sista timmarna var dom jobbigaste minns bara allt som i dvala , och barnmorskan jag hade under natten hjälpte mig inte att krysta( det var bara vi som födde den natten så hon hade fan tid å va med oss men det var hon inte, jag var lugn när hon var hos oss men när hon gick vart jag rädd å osäker så det förhalade förlossningen jag är säker på att om hon varit hos oss hade det gått fortare!!)
Vid sju på morgonen var det byte så då kom en annan barnmorska och hon va jätte bra hon hjälpte mig igenom varje värk å hon fanns vid min sida, det var även en undersköterska och en praktikant med (den där jädrans praktikanten tog över mathias roll jädrans kärring det va hon som höll mig i handen och gav mig vatten på slutet  jag ville att det skulle vara mathias men det var inte så lätt å säga nått mellan värkar lustgas vrål å krystningar)
Sen var jag så jävla rädd att ta i när jag krysta för jag ville inte att det skulle komma bajs, men det gör det för dom flesta men det brydde jag mig inte i sen när allt var i fullgång.
Dom sista krystvärkarna var så jobbiaga att jag somnade mellan dom( fick sova typ en minuet ha ha och det var fan inte skoj att gång på gång vakna till den värsta smärta man kan tänka sig!!)
Mathias vart då lycklig för under en krystvärk tryckte jag på så bra att nästan hela bebisens huvud kika ut  då såg han att hon hade mörkt hår.
Till sist börjad hjärtljuden gå ner på den lilla så dom fick kalla på läkare, dom va tvungna att använda sig av en sugklocka.
In i rummet kliver en läkare som haltar å e typ en halvmeter hög, han ställer sig vid min sida för å berätta hur det går till men allt jag hör är ett mummlande..........
Innan dom kan fortsätta måste dom bedöva mig,barnmorskan tar fram den  längsta spruta  jag sett  och  för sedan in den och sticker......  det var fan det värsta under hela förlossningen har aldrig skrikit så mycket i mitt liv det gjorde så förbannat jävla ont och när jag tror allt är över tar hon fram en till för å bedöva andra sidan....................sen var det dags för läkarn att föra in sugklockan och tror ni inte på fan att han slinter ont ont ont.......... så han får göra om det sen är det bara för mig att krysta medans dom dra och drar jag tänker att nu går jag av och större än så här kan ja inte bli, sen känner jag ett plopp och jag tror det hela är över men det var bara huvudet så nästa krystvärk  jag får är det samma sak igen känns som om dom sliter ut en lastbil ur mig, men till sist är det äntligen över dom lägger den lilla på bröstet  allt blir lugnt och smärtan är som bortblåst...............

Trodde att allt var över men så skulle ju moderkakan ut ( glömde  de i allt glädje rus)  men det känndes knappt plus att man skulle sys oxå (vart bara 3 stygn) det känndes men gjorde inte ont jag va bara så rädd för mer smärta så man spände sig...............Så efter 56 timmar av kämpande med massa smärta är hon äntligen här vilken lycka och glädje att äntligen få se sitt lilla barn i ögonen känna den lilla varma kroppen mot sin våran underbara älskade bebis finns nu hos oss...... mamma å pappa älskar dig så mycket <3

TÄNK ATT DET ÄR NÄSTAN ETT HELT ÅR SEN DU KOM LILLA VÄN DU HAR GJORT VÅR AT LIV FULLÄNDAT!!!!

älskar er <3 NI ÄR VERKLIGEN GLÄDJEN I MITT LIV :D


såå skööönt ute......


i dag har vi glassat i solen i allafall jag :P hade min bror här en stund så han kunde hålla lite koll på busungen....

fredag...

vet inte vad denna dag har å bjuda på än....
tänkte försöka få ner min bror så han kan hämta sin cyckel, å självklart hjälpa mig med ett par grejer!
mathias jobbar till fyra,jobbigt åt han i den här värmen då han svettas så mycket,har i alla fall ringt läkaren nu så får vi se om dom kan hjälpa han med svettningen, tycker ju så synd om han.
Jag menar han kan ju börja svettas fast det är tio minusgrader å svetten bara forsar å finns det hjälp så han slipper det då ska man väl verkligen använda sig av den eller??
Min lilla brud har varit så gnällig ett par dagar tror det är värmen.... blir ju som en bastu i våran lägenhet, skitdrygt kan jag lova....... har i allafall bestämt mig att nästa sommar  SKA  vi bo nån annanstans!! står inte ut med en tvåa längre!!
ÅÅÅ jag har sån panik mina föräldradagar är slut å jag vill ju inte ta alla mathias dagar men jag vill verkligen va hemma med fanny ett tag till ,tycker det är helt jävla sjukt att man inte kan få vara hemma med sitt lilla barn som inte ens kan prata än, vill inte ha henne på dagis än!!! det är mitt jobb å uppfostra MItt barn inte nån annans!!
men i dag är det ju en klassfråga om  vilka  som kan va hemma det är ju bara dom som har mycket pengar som kan göra det valet; jag blir så jävla förbannad jag menar barnen väljer ju inte var dom ska växa upp....bara för att vi inte har så mycket pengar så kan jag inte va med min lill fanny å se henne utväcklas under dom första åren i sitt liv AAAGHG va trött jag blir....
Jag vet att det finns nå bidrag så man kan vara hemma men det finns inte i alla kommuner å jag tror inte det finns i våran,men det där jävla bidraget är bara på 3000 kr DET ÄR FAN ETT HÅN då kan ju fortfarande bara dom me pengar va hemma med sina barn.... för 3000 hur långt kommer man på det??
Jag har inget emot dagis, bara just nu, det är jätte bra att det finns ett så toppen ställe där barnen kan vara medans man jobbar..... men jag tycker det ska vara upp till alla föräldrarar att bestämma när barnet ska få börja på dagis!!!
I dag har nästan allt blivit en klassfråga det är för jävligt helt enkelt!!
ne nu måst ta hand om min gnälliga lilla gaphals...


har varit ute i solen typ hela dagen går ju inte å vara i våran lägenhet,det är som en bastu å det står helt still så jävla jobbigt!!! Tycker så himmla synd om min lilla dam :(
När älskling kom hem från jobbet kämpade vi oss ner på stan, för å inhandla  lite mat.... vart sallad man e ju inte sugen på nått i den här värmen...... i allafall så när vi va på stan sprang mathias i väg å skulle lämna in en film som vi hyrt, å när han kom gående tillbaks emot oss sa fanny  PAPPA fan va stolt jag är..... jag har längtat efter dom magiska orden MAMMA å PAPPA :D så nu är det bara mamma kvar :)

Välkommen till min nya blogg!

tänkte försöka blogga så vi får se hur det går.......

RSS 2.0