FIASKO!!!

fy fan vad våran kväll vart värdelös!!
Åkte till borlänge......  tog då först en repa på kupolen, Mathias hittade en skit snygg tröja och jag fyndade ett par vinterskor till Fanny.
När klockan var 8 knatade vi till resturangen,vi hänger in våra kläder och går för att hitta ett bord.
Vi möts av en tjej som jobbar där 'hon frågar om vi bokat bord' det har vi då inte......så vi får ta vårt pick och pack å gå därifrån *pinsamt*kan jag säga.
Så jävla synd eftersom resturangen verkade jätte mysig.
ja ja vi knatar in till centrum och bestämmer oss för Tsatsiki (eller hur det nu stavas) där var det typ två bord som det satt folk vid...borde då fattat att det var nå fel!!
Vi hittar oss en plats långt in i ett hörn(då vi vill sitta ensamma) vi får menyerna och upttäcker då att dom inte har nått alkohål tillstånd *GGRRR* vi som ville sitta en stund efter maten och dricka nått gott.
Våran andra upptäckt är att priserna på maten är dubbelt så dyr mot resturangen i falun....fan en rätt med kött och ris gick på 200 jävla kr.....alldeles för fucking jävla dyrt!!
Men vi biter ihop eftersom det är våran kväll, när maten kommer är den smaklös och inte det minsta god plus att vi fick en korg med stenhårt bröd som mathias fick gå och byta.
När vi ätit klart betalar vi fort vill inte vara kvar på detta skit ställe i onödan!!!
Vi hittar en kina resturang(som är helt folktom) där beställer vi glass (och älskling tog en öl) man kunde ju tro att detta skulle bli bättre men NEJ!!
Vi fick inte sitta var vi ville utan vi vart placerade vid disken till köket....och medans vi försöker njuta av våran efterätt stod det tre tjattrande kineser varav en satt och petade näsan.........
fy fan vilken besvikelse kvällen vart :(
älsklingen har lovat att vi ska göra om det hela snart och då ska vi boka bord haha :)

bye bye

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Tråkigt att kvällen blev som den blev =(

2008-11-01 @ 23:38:50
URL: http://surfinbabe.blogg.se/
Postat av: Skinkan84

Usch så jävla trist det är när det blir så där alltså!

Hoppas att det blir bättre nästa gång!



Kraaam

2008-11-11 @ 16:48:36
URL: http://www.metrobloggen.se/skinkan84

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0